gg_hub-7623.jpg
 
Samarbeidspartnere2.png
 

Initativtaker


Som landets første co-workinghus og senter for sosial innovasjon er Impact Hub Bergen en sentral aktør i Bergens gründermiljø og innovasjonsapparat. Impact Hub drifter 720 m2 på Bryggen midt i hjertet av Bergen. Impact Hub har 60+ medlemmer som arbeider for å løse grønne og sosiale samfunnsutfordringer, og er initiativtaker til en rekke arrangementer og programmer med fokus på å bidra til flere samfunnsnyttige løsninger. Impact Hub er del av et globalt nettverk med 102 Hub`er i ulike byer og 15.000 medlemmer på verdensbasis.

Her kan du lese mer om Impact Hub Bergen.

Her kan du lese mer om Impact Hub Globalt.


Programledelse


Silje Grastveit er utdannet KaosPilot fra Århus i Danmark, og er tidligere designutdannet. Silje er gründer, eier og daglig leder av Impact Hub Bergen. Hun har også over 10 års erfaring som profesjonell prosessleder for store og små selskaper gjennom eget konsulentfirma.  Silje holder en rekke kurs, foredrag, prosesser, prosjekter og programmer både lokalt og nasjonalt, og som gründer av Impact Hub Bergen er hun også medeier i Impact Hub`s  globale nettverk med 102 Hub`er verden over og 15.000 tilknyttede medlemmer.


Programpartnere


Kavlifondet består av overskudd fra Kavli og Q-meieriene og  fondet støtter gode formål innen humanitært arbeid, forskning og kultur. I 2016 Kavlifondet prosjekter for over 72 millioner kroner i 18 land, og støtter prosjekter som har potensial til å vokse og på sikt bli selvfinansierte. Målet er at  støtten de gir skal skape ringvirkninger i lokalsamfunnet, i landet og i verden.

 

Sparebanken Vest ble etablert på filantropisk grunnlag av og for Vestlendinger med et sterkt engasjement for folk i regionen, og er landets tredje største sparebank. De bidrar  til vekst innenfor næringslivet på Vestlandet, med alt fra store konferanser til innovasjonspriser og aktiv deling av egen og andres kompetanse.

 

Hordaland Fylkeskommune har som visjon å være "attraktiv og nyskapende" med et samfunnsoppdraget om å utvikle Hordaland basert på verdiene “Kompetent, offensiv og i dialog”. Hordaland fylkeskommune skal stimulere til innovasjon og entreprenørskap i regionen.

 

Bergen kommune har i sin strategiske næringsplan for Bergensregionen 2015-2025 satt som ambisjon at ´Bergensregionen skal innen 2025 være ledende i Norge på innovasjon, entreprenørskap og bærekraftig næringsutvikling`.


 

Kompetansepartnere


Impact Challenge inviterer relevante fagmiljø inn som kompetansepartnere. Som kompetansepartner deltar en i programmet, bidrar med egen kompetanse og nettverk, og bidrar ved å holde innlegg og/eller som mentor og veileder for nye løsninger. Er du interessert i å bli kompetansepartner er det bare til å ta kontakt!

Kompetansepartnere 2017:

Smart_omsorg.jpg
NSCC_Logo_CMYK.png
HPV.jpg
LOGO4-farger.png