Back to All Events

Infokveld

  • Impact Hub Bergen Holmedalsgården 3 Bergen, Hordaland Norway (map)

Kom innom for en uforpliktende prat og få mer informasjon om deltakelse i programmet.

Programmet består av tre dypdykk, en tenkemiddag og en innovasjonscamp, før vi går over i inkubasjonsfasen. Målet med hvert dypdykk er å avdekke utfordringer og muligheter innen feltet psykisk helse med fokus på barn og unge i utdanning, på individ-samfunnsnivå og i arbeidslivet. Programmets deltakere blir utfordret på å arbeide frem potensielle løsninger på utfordringene vi finner. I tenkemiddagen kan du bli bedre kjent med mennesker som kjenner utfordringene på kroppen. I Innovasjonscampen utvikler vi løsninger på utfordringer vi har avdekket underveis, og i inkubasjonsfasen arbeider vi for å gjøre utvalgte løsninger til varige initiativer.

Vi serverer herlig vegetarlunsj laget av en av våre matgründere, Amrita. Lunsj koster kun kr 50,-. Deltakelse i programmet er gratis.

Meld deg på her: https://bit.ly/2GnWwWG

Earlier Event: January 23
Infolunsj
Later Event: March 28
Dypdykk 1: Barn, unge og utdanning