Back to All Events

Tenkemiddag: Levende bibliotek

  • Impact Hub Bergen Holmedalsgården 3 Bergen, Hordaland Norway (map)

Møt mennesker med erfaringer vi kan lære av – de stiller som levende bøker i kveldens bibliotek.

Vi inviterer til en tenkemiddag med et LEVENDE BIBLIOTEK, et format vi har lånt fra frivillig sektor der et utvalg mennesker med ulik bakgrunn stiller seg til disposisjon som kveldens ´bøker`. Deres erfaringer – om det er som pasient, pårørende eller helsefaglig person – blir presentert som bøker deltakerne kan få lese denne kvelden. Hver bok disponerer hvert sitt bord, deltakerne kan låne et lånekort med ønsket bok og får et gitt antall minutter sammen med boken. Endelig er det lov til å stille de spørsmålene som en normalt sett ikke tør å spørre! Etter et stykke tid kan boken byttes med en ny.

Vi gleder oss til en kveld med gode samtaler om ulike områder innen psykisk helse! Fremdeles søker vi etter innsikt innen områder som kan forbedres, videreutvikles og som inviterer til innovasjon. Kveldens bøker representerer ulik kompetanse og erfaring, og vil bli presentert fortløpende – vi har blant annet med oss erfaringskonsulenter, brukere, pårørende, interesseorganisasjoner, forskere, helsefaglige og representanter fra offentlig sektor som arbeider i psykisk helse feltet.

Program
17.00: Velkomst & servering av mat
17.15: Presentasjon av kveldens bøker
17.50: Levende bibliotek – Bok 1
18.30: Levende bibliotek – Bok 2
19.10: Levende bibliotek – Bok 3
19.50: Levende bibliotek – Bok 4
20.30: Oppsummering
21.00: Takk for i kveld

https://www.facebook.com/events/316268905963279/

Earlier Event: April 25
Dypdykk 3: Bedrift og arbeidstaker
Later Event: May 24
Innovasjonscamp